Ejer du en ejendom, hvor du har udfordringer med din erhvervslejer? Er du erhvervslejer, som chikaneres af din udlejer?

Erhvervslejeretten giver ofte anledning til tvister mellem udlejer og lejer, og der er næsten fri aftaleret mellem parterne. Allerede ved indgåelse af erhvervslejekontrakten kan der opstå en konflikt. WINadvokater giver klarhed i kontrakterne, så mange konflikter kan undgås, og et modsætningsforhold bliver et frugtbart samarbejde mellem udlejer og erhvervslejer.

Udlejer

Som udlejer ønsker man en stabil lejer, der ikke skaber for mange udfordringer og samtidig bidrager til et positivt afkast. WINadvokater optimerer driften og giver tryghed for, at udlejer har så få problemer med lejere så muligt. Vi repræsenterer ofte udlejere i retssager og rådgiver i alle aspekter af erhvervslejeretten. Vi fører både sagerfor den private udlejer der har udlejet et parcelhus, og den institutionelle udlejer der har tusindvis af lejemål.

Erhvervslejer

WINadvokater arbejder intensivt inden for erhvervslejeretten og står altid til rådighed med kvalificeret rådgivning.  Vi er en stærk bisidder, der kan hjælpe dig i kontraktforhandlingerne med udlejer, eller hvis du er i tvivl om dine rettigheder, når udlejer varsler markedsleje.

 

 

Få rådgivning og svar på dine spørgsmål

Kontakt os på 43 90 50 80 for mere information og rådgivning.